Zijn we niet allemaal dol op de combinatie pindakaas met chocolade? De een eet iedere ochtend een boterham met pindakaas en hagelslag, maar nog beter waarschijnlijk zijn deze pinda chocolade balletjes! Als je een proteïnerijk dieet volgt, zijn deze balletjes ook ideaal! Ze bevatten maar liefst 24 gram proteïne per 100 gram.
Geschikt voor diabetici: ja
Geschikt voor welke diëten: eiwitrijk, ketodieet, suikerarm, vegetarisch (afhankelijk van de gekozen ingrediënten)
Allergenen informatie: bevat gluten, soja, pinda en melk. Afhankelijk van de gekozen ingrediënten kunnen er ook andere allergenen aanwezig zijn. Daarom raden we altijd aan de ingrediëntendeclaraties van alle ingrediënten te bekijken.
Sukrin producten: Sukrin Siroop Gold, Sukrin Gold, Sukrin Icing
Porties: 7
Voedingswaarden per portie:
- Energie: 59 kcal
- Eiwit: 4,8 gram
- Koolhydraten: 1,8 gram
- waarvan suiker: 0,7 gram
- Vet: 2,4 gram
Pinda chocolade balletjes
Zijn we niet allemaal dol op de combinatie pindakaas met chocolade? De een eet iedere ochtend een boterham met pindakaas en hagelslag, maar nog beter waarschijnlijk zijn deze pinda chocolade balletjes!
Ingrediënten
- 2 flinke el proteïne poeder chocolade smaak
- 1 el Sukrin Gold
- 1 el Sukrin Icing
- 1 el cacao
- 1 el Pindameel
- 1 el pindakaas
- snufje zout
- 45 gram Sukrin FiberSirup
Instructies
- Doe in een pannetje met een goede dikke bodem de Sukrin FiberSirup en laat warm worden totdat het bubbelt.
- Voeg de Sukrin Gold, Sukrin Icing, cacao, proteïne poeder, pindakaas, snufje zout en het pindameel toe.
- Meng goed met elkaar.
- Maak je handen vochtig en kneed er balletjes van.
- Plaats afgedekt in de koelkast en laat hard worden.
- Haal ongeveer 10 minuten voor het serveren uit de koelkast.