Bak deze simpele suikerarme en eiwitrijke pannenkoeken voor een simpel en vullend ontbijt. De perfecte start van je dag! Door traditionele meel te vervangen door Sukrin Amandelmeel geniet je van een heerlijke gezonde maaltijd. Serveer met bananen, aardbeien of een topping die jij lekker vindt. Je kunt met dit recept Amerikaanse pannenkoeken, crèpes of gewoon Hollandse pannenkoeken bakken.
Geschikt voor diabetici: ja
Geschikt voor welke diëten: glutenvrij, ketodieet, eiwitrijk, vegetarisch, suikerarm (afhankelijk van de gekozen ingrediënten)
Allergenen informatie: bevat melk, ei en noten (amandel). Afhankelijk van de gekozen ingrediënten kunnen er ook andere allergenen aanwezig zijn. Daarom raden we altijd aan de ingrediëntendeclaraties van alle ingrediënten te bekijken.
Sukrin producten: Sukrin:1, Sukrin Amandelmeel
Porties:4 pannenkoeken
Voedingswaarden per portie:
- Energie: 115 kcal
- Eiwit: 11,1 gram
- Koolhydraten: 3,5 gram
- waarvan suiker: 3,1 gram
- Vet: 5,8 gram
TIP! Dol op pannenkoeken? Begin dan ook eens je ochtend met deze Banana-kokos pancakes!
Koolhydraatarme pannenkoeken
Ingrediënten
- 65 gram Sukrin Amandelmeel
- 1 ei
- 1 el Sukrin:1
- 150 ml melk
- 1 el olijfolie om in te bakken
Instructies
- Meng alle ingrediënten in een kom tot je een gladde substantie hebt.
- Verwarm een koekenpan met een goede anti-aanbaklaag op het vuur en verhit de olijfolie. Laat goed warm worden.
- Voeg ongeveer 1/4 van het mengsel toe en bak de pannenkoeken ongeveer 2-4 minuten per kant.
- Herhaal dit met de rest van het mengsel
- Serveer met topping naar keuze, bijvoorbeeld met fruit!